Ігор Львович Попович: до 25-річчя наукової творчості та 20-річчя роботи на курорті Трускавець (Інститут фізіології ім. О.О. Богомольця НАН України, 2004)
Виповнилося 25 років наукової творчості та 20 років роботи на курорті Трускавець Голови Ради Асоціації учених міста, наукового редактора журналу "Медична гідрологія та реабілітація", лауреата Премії ім. О.О. Богомольця НАН України та Премії ім. Т. Торосєвича ЗАТ "Трускавецькурорт", провідного наукового співробітника відділу експериментальної бальнеології Інституту фізіології ім. О.О. Богомольця НАН України, кандидата медичних наук Ігоря Львовича ПОПОВИЧА.