Квадратичные дифференциалы и экстремальные задачи о неналегающих областях - Бахтин, A.К.; Подвысоцкий, Р.В. (Нелінійні коливання, 2011)
Запропоновано новий пiдхiд до розв’язання деяких екстремальних задач геометричної теорiї функцiй комплексної змiнної. We give a new approach to solving certain extremal problems in the geometric theory of functions of a complex variable.