Асимптотические представления решений одного класса обыкновенных дифференциальных уравнений второго порядка - Евтухов, В.М.; Муса Джабер Абу Эль-Шаур (Нелінійні коливання, 2011)
Встановлено асимптотичнi зображення для деяких класiв розв’язкiв неавтономних диференцiальних рiвнянь другого порядку, що у деякому сенсi є близькими до лiнiйних рiвнянь. We find asymptotic representations for certain classes of second order ordinary differential equations that are close, in some, sense to linear equations.