К задаче стабилизации движения параметрического семейства нелинейных сингулярно возмущенных систем - Мартынюк, А.А.; Хорошун, А.С. (Нелінійні коливання, 2011)
Для нелiнiйних неточних сингулярно збурених систем побудовано керування, що забезпечує їх абсолютну параметричну стiйкiсть. Оцiнено множину значень параметрiв, для яких вказана властивiсть системи зберiгається. For nonlinear singularly perturbed uncertain systems, we construct a control yielding their absolute parametric stability. We give an estimate for the set of parameter values such that the above property is preserved.