Велика втрата української мікології Ірина Олександрівна Дудка 04.12.1934–20.06.2017 (Український ботанічний журнал, 2017)
20 червня 2017 року не стало видатного українського вченого, члена-кореспондента НАН України, тричі лауреата Державної премії України в галузі науки та техніки, Заслуженого діяча науки й техні ки України, завідувача відділом мікології Інституту ботаніки ім. М.Г. Холодного НАН України, докто ра біологічних наук, професора Ірини Олександ рівни Дудки