A new record of Arceuthobium oxycedri (Santalaceae s. l.) on Platycladus orientalis (Cupressaceae) in Crimea - Krasylenko, Yu.A. (Український ботанічний журнал, 2014)
The location of massive Arceuthobium oxycedri invasion on
(Platycladus orientalis) within the Sevastopol city boundaries is
reported. У повідомленні міститься інформація про виявлення на території м. Севастополя випадку масового ураження арцеутобієм ялівцевим (Arceuthobium oxycedri) насаджень біоти східної (Platycladus orientalis). Сообщается о выявлении на территории г. Севастополя случая массивного поражения можжевелоядником (Arceuthobium oxycedri) насаждений плосковеточника восточного (Platycladus orientalis).