Вихри Абрикосова-Джозефсона - Алиев, Ю.М.; Алфимов, Г.Л.; Овчинников, К.Н.; Силин, В.П.; Урюпин, С.А. (Физика низких температур, 1996)
Изложепы новые результаты нелокальной джозефсоновской электродинамики вихрей. Викладено нові результати нелокальноЇ джозефсоніпської електродинаміки вихорів. The novel results of non-local Josephson electrodynamics of vortices are presented.