Iтерацiйний метод для квазiлiнiйних iнтегральних рiвнянь з обмеженнями - Лучка, А.Ю.; Мельничук, В.Ф. (Нелінійні коливання, 2011)
Встановлено умови iснування розв’язкiв квазiлiнiйних iнтегральних рiвнянь з квазiлiнiйними обмеженнями i наведено обґрунтування застосування до них iтерацiйного методу. We find conditions for existence of solutions of quasilinear integral equations with quasilinear constraints, and substantiate the possibility of solving them by applying an iteration method.