Асимптотическое поведение решений нелинейных циклических систем обыкновенных дифференциальных уравнений - Владова, Е.С. (Нелінійні коливання, 2011)
Встановлено асимптотичнi зображення для одного класу розв’язкiв циклiчних нелiнiйних систем звичайних диференцiальних рiвнянь бiльш загального типу, нiж системи типу Емдена – Фаулера. We find asymptotic representations for a certain class of solutions of cyclic nonlinear systems of ordinary differential equations. The systems we consider are of a more general type than Emden – Fowler systems.