Квазирешения нечетких дифференциальных включений - Скрипник, Н.В. (Нелінійні коливання, 2011)
Введено поняття квазiрозв’язку нечiткого диференцiального включення, дослiджено зв’язок мiж множинами звичайних розв’язкiв i квазiрозв’язкiв. We introduce the notion of a quasisolution of a fuzzy differential inclusion and study the relation between the sets of the usual solutions and the quasisolutions.