Мікроеволюційні процеси в популяціях сільськогосподарських тварин - Буркат, В.П.; Подоба, Б.Є.; Гузєв, І.В.; Бодряшова, К.В. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2008)
Імуногенетичним аналізом генофондових популяцій великої рогатої худоби і
свиней встановлена спрямованість мікроеволюційних процесів на відтворення
гетерозиготних генотипів. Иммуногенетическим анализом генофондовых популяций крупного рогатого
скота и свиней установлено направление микроэволюционных процессов на
воспроизводство гетерозиготных генотипов. Immunogenetic analysis of cows and pigs gene pool populations has been used to
establish that micro evolutionary processes are directed on reproduction of heterozygotic
genotypes.