Існування і єдиність аналітичного розв'язку нелінійного диференціально-функціонального рівняння нейтрального типу - Самойленко, А.М.; Пелюх, А.Г. (Нелінійні коливання, 1999)
Одержано умови iснування i єдиностi аналiтичного розв’язку одного нелiнiйного диференцiально-функцiонального рiвняння. For a nonlinear differential-functional equation we establish the conditions of existence and uniqueness of an analytical solution.