О краевой задаче с данными на нехарактеристических пересекающихся линиях для систем гиперболических уравнений со смешанной производной - Асанова, А.Т. (Нелінійні коливання, 2012)
Розглядається крайова задача з даними на нехарактеристичних лiнiях, що перетинаються, для систем гiперболiчних рiвнянь iз мiшаною похiдною другого порядку. Методом уведення додаткових параметрiв встановлено iснування єдиного класичного розв’язку дослiджуваної задачi та запропоновано спосiб його знаходження. We consider a boundary-value problem with data located on non-characteristic intersecting lines for a system of hyperbolic equations with mixed second order derivative. The method of introducing additional parameters is used to establish existence of a unique classical solution of the problem under consideration. We give a method for finding this solution.