Existence results for third order impulsive functional differential inclusions with multiplier p(t) - Guobing Ye; Jianhua Shen; Jianli Li (Нелінійні коливання, 2012)
In this paper, we study the existence of solutions for third order impulsive functional differential inclusions with multiplier p(t). Two new results are obtained by suitable fixed point theorem combined with multivalued analysis theory. Вивчається питання iснування розв’язкiв для функцiонально-диференцiальних включень третього порядку з iмпульсною дiєю та мультиплiкатором p(t). Отримано два нових результати за допомогою придатної теореми про нерухому точку та результатiв з аналiзу багатозначних функцiй.