Апроксимаційно-ітеративний метод для слабконелінійних інтегральних рівнянь з обмеженнями - Лучка, А.Ю.; Мельничук, В.Ф. (Нелінійні коливання, 2012)
Обосновано применение аппроксимационно-итеративного метода к слабонелинейным интегральным уравнениям с ограничениями. We substantiate an approximation-iteration method for quasilinear integral equations.