Асимптотическое интегрирование сингулярно возмущенных систем дифференциальных уравнений в частных производных параболического типа с вырождением - Самусенко, П.Ф. (Нелінійні коливання, 2012)
Побудовано асимптотичний розв’язок першої крайової задачi для лiнiйної сингулярно збуреної системи диференцiальних рiвнянь з частинними похiдними параболiчного типу з виродженням. We construct an asymptotic solution of the first boundary-value problem for a linear singularly perturbed system of parabolic partial differential equations with degenerations.