A positive solution of singular impulsive differential equations with nonlinear boundary conditions - Weibing Wang; Jianhua Shen (Нелінійні коливання, 2014)
By using priori estimates and the theory of topological degree, we study the existence of positive solution to a class of second order singular impulsive differential equations with nonlinear boundary conditions. Our result admits that the nonlinear term of differential equation can be singular in its second and third variable Iз використанням апрiорних оцiнок та теорiї топологiчного ступеня вивчено iснування розв’язку для класу сингулярних диференцiальних рiвнянь другого порядку з iмпульсним впливом та нелiнiйними граничними умовами. Отриманий результат має мiсце також у випадку, коли нелiнiйний член диференцiального рiвняння є сингулярним вiдносно другої та третьої змiнних.