Асимптотическое поведение решений нелинейных систем обыкновенных дифференциальных уравнений - Евтухов, В.М.; Талимончак, М.А. (Нелінійні коливання, 2014)
Встановлено асимптотичнi зображення для одного класу розв’язкiв нелiнiйних систем звичайних диференцiальних рiвнянь, асимптотично близьких до циклiчних For nonlinear systems of ordinary differential equations, we find asymptotic representations of a certain class of solutions that are asymptotically close to cyclic ones.