Scutellinia torrentis (Pyronemataceae, Pezizales), a new for Ukraine species from the Carpathian Biosphere Reserve - Shcherbakova, Yu.V.; Dzhagan, V.V. (Український ботанічний журнал, 2015)
A new for Ukraine species, Scutellinia torrentis (Rehm) T. Schumach. (Pyronemataceae, Pezizales),
is reported. The species was collected in the Svydovetskyi Mountain Range of Carpathian Biosphere
Reserve. A brief description, localities, data on general distribution, taxonomic notes, photomicrographs
and original illustrations are provided. Повідомляється про знахідку на території Свидовецького масиву Карпатського біосферного заповідника нового для України виду роду Scutellinia (Pyronemataceae, Pezizales) – S. torrentis (Rehm) T. Schumach. Подано його короткий опис, місцезнаходження, інформацію щодо загального поширення, таксономічні примітки та оригінальні ілюстрації. Сообщается о находке на территории Свидовецкого массива Карпатского биосферного заповедника нового для Украины вида рода Scutellinia (Pyronemataceae, Pezizales) – S. torrentis (Rehm) T. Schumach. Приведены его краткое описание, местонахождения, информация об общем распространении, таксономические примечания и оригинальные иллюстрации.