Степану Михайловичу Стойку — 95! - Ситник, К.М. (Український ботанічний журнал, 2015)
14 березня 2015 року моєму дорогому побратимові Степану Михайловичу Стойку виповнюється 95 років. До цього поважного ювілею він підійшов із вагомими і гідними здобутками в науковій, педагогічній і громадській діяльності.