Гриби та грибоподібні організми Національного природного парку "Деснянсько-Старогутського" - Джаган, В.В.; Андрієнко, Т.Л. (Український ботанічний журнал, 2011)
Рецензія на книгу: І.О. Дудка, М.П. Придюк, Ю.І. Голубцова,
Т.В. Андріанова, К.К. Карпенко / За заг. ред.
чл.-кор. НАН України І.О. Дудки та канд. біол. наук
М.П. Придюка. — Суми: Університетська книга,
2009. — 224 с.