О некоторых краевых задачах для липшицевых дифференциальных уравнений - Ронто, А.Н. (Нелінійні коливання, 1998)
3a допомогою модифікованого варіанта методу послідовних періодичних наближень А.М. Самойленка одержано нові умови розв’язності періодичної крайової задачі для певних класів систем диференціальних рівнянь. New solvability conditions for the periodic boundary value problem for a class of differential systems are obtained with a suitable version of A.M. Samoilenko’s method of periodic successive approximations.