Простори роз'язків двоточкової задачі для гіперболічного рівняння другого порядку - Хома, Г.П. (Нелінійні коливання, 1998)
Знайдено простори функцій, в яких двоточкова задача utt — uxx = g(x,t), u(x, 0) = u(x,π) = 0, u(x + w) = u(x,t) має розв’язок. Functional spaces in which two-point problem utt — uxx = g(x,t), u(x, 0) = u(x,π) = 0, u(x + w) = u(x,t) has solution are determined.