Об асимптотических разложениях решений линейных систем дифференциальных уравнений, сингулярно содержащих малый параметр - Шкиль, Н.И. (Нелінійні коливання, 1998)
Наведені асимптотичні формули для розв’язків систем з повільно змінними коефіцієнтами у випадку кратних коренів характеристичного рівняння. Отримані результати застосовуються для асимптотичного інтегрування систем з точками повороту. In the given paper asymptotic formulae for solution of systems with slowly varying coefficients for a case of multiple roots of a characteristic equation are given. The obtained results are applicable for asymptotic integration of systems with points of a turn.