Отображение последования и периодические решения систем дифференциальных уравнений с импульсным воздействием - Перестюк, Н.А.; Самойленко, В.Г.; Елгондиев, К.К. (Нелінійні коливання, 1998)
Вивчається відображення наслідування, що асоційоване з диференціальними рівняннями з ім пульсною дією, для якого доведено теорему про зв ’язок між періодичними точками такого відображення та періодичними розв’язками диференціальних рівнянь з імпульсною дією. We study sequence mapping associated to differential equations with impulse effects. The theorem on connection between existence of periodic points of Poincare mapping and periodic solutions to differential equations with impulse effects is proved.