Ітераційний метод побудови розв'язків рівнянь з малою нелінійністю та обмеженнями - Кучерук, Т.А. (Нелінійні коливання, 2002)
Розглядається один з пiдходiв до дослiдження задачi для рiвнянь з малою нелiнiйнiстю та обмеженнями. Обґрунтовується застосування до цiєї задачi iтерацiйного методу. One method for studying the problem for weakly nonlinear equations with restrictions is considered. Application of the iteration method to the problem is substantiated.