О структуре множества решений одного класса систем нелинейных дифференциально-функциональных уравнений нейтрального типа - Пелюх, Г.П. (Нелінійні коливання, 2002)
Дослiджено структуру множини неперервно диференцiйовних при t ∈ R+ = [0, +∞) розв’язкiв
одного класу нелiнiйних диференцiально-функцiональних рiвнянь. We study the structure of continuously differentiable solutions when t ∈ R+ = [0, +∞) for a system of
nonlinear differential-functional equations.