О решениях со степенной асимптотикой дифференциальных уравнений с экпоненциальной нелинейностью - Евтухов, В.М.; Шинкаренко, В.Н. (Нелінійні коливання, 2002)
Встановлено необхiднi i достатнi умови iснування розв’язкiв iз степеневою асимптотикою
двочленних диференцiальних рiвнянь з експоненцiальною нелiнiйнiстю. We find necessary and sufficient conditions for binomial differential equations with exponential nonlinearity to possess solutions that have power asymptotics