Impulsive semilinear functional differential equations - Benchohra, M.; Guedda, M.; Kirane, M. (Нелінійні коливання, 2002)
In this paper the Leray – Schauder nonlinear alternative combined with the semigroup theory is used to
investigate the existence of mild solutions for first order impulsive semilinear functional differential equations in Banach spaces. Використовується нелiнiйна альтернатива Лере – Шаудера разом з теорiєю напiвгруп для вивчення питання iснування нежорстких розв’язкiв iмпульсних напiвлiнiйних функцiональних диференцiальних рiвнянь першого порядку в банахових просторах.