Нестаціонарні рівняння незбуреного руху для нелінійної моделі антенної системи - Новицький, В.В.; Бакушевич, А.Я.; Бакушевич, Я.М. (Нелінійні коливання, 2002)
Отримано рiвняння збуреного руху для нелiнiйної моделi двовiсної антени. У першому наближеннi дослiджено структуру сил, якi дiють на антену. An equation defining the perturbed motion is found for a nonlinear model of biaxial antenna. The structure of the first approximation of forces acting on the antenna is studied.