Застосування топологічних методів до квазілінійних параболічних крайових задач - Романенко, І.Б.; Заблодська, А.В. (Нелінійні коливання, 2002)
Топологiчний пiдхiд застосовується до дослiдження квазiлiнiйних параболiчних крайових задач.
Дослiджуваний клас задач зведено до операторного рiвняння з оператором, який задовольняє
умову (S)+. Одержано теореми розв’язностi та наведено приклад застосування даного пiдходу
у випадку параболiчного рiвняння другого порядку. A topological approach is used to study quasilinear parabolic boundary-value problems. The class of
problems under the investigation is reduced to an operator equation with an operator that satisfies condition (S)+. We obtain theorems on existence of a solution and, as an example, apply this approach to a
second order parabolic equation.