О существовании и связности глобального аттрактора для решений трехмерной системы Бенарда, удовлетворяющих системе энергетических неравенств - Капустян, О.В.; Паньков, А.В.; Валеро, Х. (Нелінійні коливання, 2012)
Доведено iснування та зв’язнiсть глобального атрактора для багатозначного напiвпотоку, породженого слабкими розв’язками тривимiрної системи Бенарда, що задовольняють систему енергетичних нерiвностей. We prove existence and connectedness of a global attractor for a multivalued semiflow generated by the weak solutions of a three dimensional Benard system that satisfy a system of energy inequalities.