Степан Степанович Фодор (1907–2000) - Андрик, Є.Й.; Когут, Е.І.; Шевера, М.В. (Український ботанічний журнал, 2017)
Степан Степанович Фодор - український (угорського походження) вчений-ботанік, дендролог, педагог; доктор біологічних наук (1973), професор (1974), почесний член Українського ботанічного товариства (1997), член Закарпатського
Угорського наукового товариства.