Корректность задач Дирихле и Пуанкаре для многомерного уравнения Геллерстедта - Шерияздан, Т.Т. (Нелінійні коливання, 2012)
Доведено коректнiсть задач Дiрiхле i Пуанкаре для багатовимiрного рiвняння Геллерстедта в областi з вiдходом вiд характеристики. We prove correctness of the Dirichlet and Poincare problems for a multivariate Gellerstedt equation in a domain that departs from the characteristic.