Генетичні джерела цінних ознак в селекції інбредних ліній кукурудзи - Мелешко, Ю.В.; Виноградова, О.М.; Ларченко, К.А. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2009)
За дії мутагених чинників на насіння гібридів кукурудзи з використанням генетич- них джерел селекційно-корисних ознак створено нові інбредні лінії з поліпшеними по- казниками продуктивності та якості зерна. При воздействии мутагенными факторами на семена гибридов кукурузы с использова- нием генетических источников селекционно-ценных признаков создано новые инбред- ные линии с улучшенными показателями продуктивности и качество зерна. The new inbred lines with enhanced productivity and grain quality indexes were created using genetics sources of selectively- valuable signs under the influence of mutagenic factors on corn hybrid seeds.