Мінливість будови порожньої кишки у бізонів і бантенгів та їх гібридів із свійськими биками - Самчук, В.А.; Стекленьов, Є.П. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2009)
Вивчені особливості будови порожньої кишки бізонів, бантенгів і домашніх биків та їх гібридів. Отримані результати вказують на мінливість її будови у диких і домашніх биків та їхніх гібридів. Изучены особенности строения тощей кишки бизона, бантенга, домашних быков и их гибридов. Полученные результаты указывают на изменчивость ее строения у диких и домашних быков и их гибридов. The features of structure of jejunum of bison, banteng, domestic cow and their hybrids are studied. The got results specify on changeability of its structure at wild and domestic bulls and their hybrids.