Характеристика гібридів сої F2 за довжиною суцвіття та кількістю квіток - Михайлов, В.Г.; Щербина, О.З.; Перфенюк, О.В. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2009)
У гібридів сої другого покоління встановлено, що ознаки меншої довжини суцвіття і
меншої кількості квіток в ньому були переважаючими. У гибридов сои второго поколения установлено, что признаки меньшей длины соцветия и
меньшего количества цветков в нем были преобладающими. At hybrids soybean second generation it is established that attributes of smaller length of an
inflorescence and smaller quantity of colors in it were prepotented.