Особливості ембріональних аномалій у страусів двох підвидів - Осадча, Ю.В. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2009)
В статті представлені результати інкубації страусових яєць та аналіз відходів
інкубації. Наведений розподіл відходів інкубації за категоріями. Описані дані фенотипового
аналізу особливостей ембріональних аномалій страусів двох підвидів. The results of incubation ostrich’s eggs and analysis of incubations waste are presented in
this article. The distribution of incubations waste for category is presented. The information’s of
phenotypic analysis of embryonic anomaly peculiarities are described.