Досягнення по селекції кормових сортів люпину - Фартушняк, А.Т. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2009)
Наведені результати селекції люпинів в ННЦ "Інститут землеробства УААН".
Надана характеристика нових сортів люпину, внесених до Реєстру сортів рослин Укра-
їни. Приведены результаты селекции люпинов в ННЦ "Институт земледелия УА-
АН". Дана характеристика новых сортов люпина, внесеных в Реєстр сортов растений
Украины. The results of lupin breeding at the NRK "Institute of agriculture of the UAAS" are
adduced. The new lupin variety characteristic put on the Plant Feed Registry of Ukraine is
given.