Екологія грибів - Слюсаренко, О.М. (Український ботанічний журнал, 2015)
Рецензія на книгу: Г.Л. Антоняк, З.І. Калинець-Мамчур, І.О. Дудка, Н.О. Бабич, Н.Є. Панас. Екологія грибів. – Львів, 2013. – 628 с.