Гриби України - Придюк, М.П. (Український ботанічний журнал, 2015)
Рецензія на книгу: Сухомлин М.М., Джаган В.В. / Гриби України: Атлас-довідник / За ред.
В.П. Гелюти. – К.: КМ Publishing, 2013. – 224 с.: іл.