Микола Гоголь: видано в Україні - Корнійчук, М.; Парійська, Л. (Центр пам’яткознавства НАН України і Українського товариства охорони пам’яток історії та культури, 2009)
Від 30 березня до 4 травня в Музеї книги і друкарства України до 200-річчя від дня народження Миколи Гоголя експонувалася виставка “Світле Воскресіння”. На ній було представлено понад двісті експонатів: видання творів письменника, книжкова графіка — ілюстрації українських художників до його творів, елементи оформлення окремих книжок, екслібриси та архівні матеріали.