Про асимптотичу поведінку розв'язків системи нелінійних диференціальних рівнянь - Коваленко, С.М. (Нелінійні коливання, 2002)
Дослiджується асимптотична поведiнка на нескiнченностi розв’язкiв системи нелiнiйних диференцiальних рiвнянь спецiального вигляду. Також запропоновано спосiб зведення до такого
вигляду бiльш загальних систем нелiнiйних диференцiальних рiвнянь, що дає можливiсть дослiджувати їх асимптотичнi властивостi. We study asymptotic behavior of a system of differential equations of a special form at infinity. We also
propose a method for reducing a more general system of nonlinear differential equations to such a form,
which gives a possibility to study asymptotic properties of the system.