Проекційно-ітеративний метод для диференціальних рівнянь з обмеженнями - Лучка, А.Ю. (Нелінійні коливання, 2002)
Запропоновано та обґрунтовано новий варiант проекцiйно-iтеративного методу для диференцiальних рiвнянь з обмеженнями. We propose and substantiate a new projection-iterative method for differential equations with restrictions