Знаходження асимптотичних розв'язків деяких нелінійних диференціально-різницевих систем рівнянь - Підченко, Ю.П. (Нелінійні коливання, 2002)
Асимптотичнi методи, розробленi у працях С.Ф. Фещенка, М.I. Шкiля та їхнiх учнiв i послiдовникiв для iнтегрування диференцiальних рiвнянь з повiльно змiнними коефiцiєнтами, застосовуються до розв’язування деяких нелiнiйних диференцiально-рiзницевих рiвнянь. Asymptotic methods developed in works of S. F. Feshchenko, M. I. Shkil’, and their collaborators for
integrating differential equations with slowly changing coefficients are applied to solving certain nonlinear
differential-difference equations