Побудова асимптотичних розв'язків систем диференціальних рівнянь з відхиленням аргументу та виродженою матрицею при похідних - Самусенко, П.Ф. (Нелінійні коливання, 2002)
За допомогою методу крокiв побудовано розв’язок основної початкової задачi сингулярно збуреної системи диференцiальних рiвнянь iз запiзненням та виродженою матрицею при похiдних. By using of the step-method, we construct a solution of the initial value problem for a singularly perturbed system of differential equations with a delay and a degenerate matrix at the derivatives.