Про асимптотичні розвинення розв'язків систем диференціальних рівнянь з повільно змінними коефіцієнтами - Шкіль, М.І. (Нелінійні коливання, 2002)
Запропоновано алгоритм зведення сингулярно збуреної системи диференцiальних рiвнянь у випадку кратного кореня характеристичного рiвняння до системи з простими коренями. We propose an algorithm for reducing a singularly perturbed system of differential equations in the case
where the characteristic equation of the system has a multiple root to a system with simple roots.