О некоторых симметрийных свойствах периодических решений - Ронто, А.Н.; Ронто, Н.И. (Нелінійні коливання, 2003)
Встановлено умови, при виконаннi яких система нелiнiйних неавтономних звичайних диференцiальних рiвнянь має деяку множину розв’язкiв, якi є перiодичними з одним i тим самим перiодом та мають певнi симетрiйнi властивостi. We establish conditions under which a system of nonlinear nonautonomous ordinary differential equations has a set of solutions periodic with one and the same period and possess certain symmetry properties.