О критерии положительной определенности для одного класса бесконечных квадратичных форм - Бондаренко, В.М.; Полищук, А.М. (Нелінійні коливання, 2003)
Описуються нескiнченнi частково впорядкованi множини з додатно означеною формою Тiтса. We describe infinite partially ordered sets with a positive Tits form.