Солітонні розв'язки для інверсного рівняння Кортевега - де Фріза - Воробйова, О.В.; Притула, М.М. (Нелінійні коливання, 2003)
Побудовано солiтоннi розв’язки для iнверсного рiвняння Кортевега – де Фрiза (КдФ) на основi розвитку методу tanh-функцiї та технiки символьних обчислень. We construct soliton solutions for the inverse Korteweg – de Vries (KdV) equation by developing the tanhfunction method and the machinery of symbolic calculus.